RFP26008 - ETSU Foundation Banking Services Addendum 1

Project Information

Bid Title
RFP26008 - ETSU Foundation Banking Services Addendum 1
Issuing Agency
East Tennessee State University
Location
Tennessee
Published Date
Jun 9, 2026
Closing Date
Jun 18, 2026
Government Level
State & Local
Status
Closed
Original Source
Join to Access Full Details
Attachment Preview
RFP 26008
East Tennessee State University
June 9, 2026
RFP 26008 Foundation Banking Services
Addendum One (1): Question and Answers
1. Attachment 6.5 item A.4 asks for a copy of the most recent audit report. Is it acceptable
for us to provide a link or does the complete audit need to be printed and included.
Answer: Preferred is to have a digital copy on a usb drive, secondly a link. No need to
submit paper version.
2. Attachment 6.10 vendor application. Can you confirm we are already registered as a
vendor with ETSU. Since we currently do business with ETSU we believe we are but want
to confirm if we need to complete the vendor registration. Answer: You are registered,
we kindly request the form be completed as part of the bid packet, so we have most
current information.
3. How we can communicate earnings credit rate and deposit rates. See below.
Page 8 states:
3.3.3 Each Proposer shall ONLY record the proposed cost exactly as required by the Cost
Proposal and Evaluation Guide and shall NOT record any other rates, amounts, or information.
See Section C.4 of Attachment 6.4 for instruction on providing additional/optional cost rates.
Attachment 6.4 doesn’t have a section C.4. Is there a form we need to use with the cost
proposal to communicate this information or are we allowed to include this information
on an additional page? Answer: On Attachment 6.6.D.1, you can provide that
information in the most applicable section.
4. Below is copied from Original RFP Table of Contents, however there are No Attachments
provided for:
6.4 RFP Requirements Answer: pg 34
6.5 Tech Proposal & Evaluation Guide (Section C missing in the form), rather you
provided Attachment C with questions & requirements. Answer: 6.5.C is after page 46.
Will ETSU correct the Evaluation Guide Form Section C and provide an amendment to
this RFP as stated in 1.7.3? Answer: Section 6.5 has all the points assigned for each
question.
5. Is the current deadline for the RFP 26008 of 6/18/2026 at 2pm fluid with extension
options or is this a hard date and time? Answer: Unfortunately, this is the due date.
6. Will there be an RFP coming for the full banking for the University as well this year, and
if so, is there a date in mind? We are looking to prepare our internal team. Answer: Yes,
this solicitation is open now RFP 26007, posted on ETSU website/purchasing/bids.
RFP 26008
East Tennessee State University
June 9, 2026
7. Page 51 lists the average 12 month balances as $11,308,561.00. Is this correct or does
this column need to be corrected to show $942,380.08 as the average 12 month
balance? Answer: the monthly average ledger balance should reflect $942,380.08.
* Disclaimer: Government BidHub provides information on bids, RFPs (Requests for Proposals), and RFQs (Requests for Qualifications) solely for convenience and informational purposes. This site is not an official public notice board. For official details, responses, or inquiries, please contact the relevant government agency directly.

Government Bids

Empower Your Bidding Strategy

Unlock Government BidHub's unparalleled access to high-quality, tailored bid information.

  • Access an extensive database of bids, including comprehensive local and state opportunities.
  • Receive customized alerts for the bids that matter most to your business.
  • Explore detailed specifications to ensure precise and competitive submissions.
  • Gain a competitive edge with up-to-date information and exclusive opportunities.

See Also

Work Force Registry

Document ID & Hyperlink: RFP 31865-00658 Event Start - Response Due: 06/26/2026 09/02/2026

State Government of Tennessee

Bid Due: 9/02/2026

Request for Qualifications: A...

Bid Title: Request for Qualifications: Administrative Services (Lead & Copper Rule Program) Category:

City of Pigeon Forge

Bid Due: 7/13/2026