SECURITY SERVICES (REBID) Addendum No. 1

Project Information

Bid Title
SECURITY SERVICES (REBID) Addendum No. 1
Issuing Agency
San Bernardino County Superintendent of Schools
Location
California
Published Date
Apr 14, 2026
Closing Date
Apr 23, 2026
Government Level
State & Local
Status
Closed
Original Source
Join to Access Full Details
Project Description
SECURITY SERVICES (REBID)
RFP NO. 25.26.1160
DESCRIPTION:   SBCSS is seeking qualified vendors to provide on-site, unarmed security officer services at various SBCSS school sites. Effective July 1, 2026.
RFI DEADLINE: April 8, 2026, 2:00 p.m.
RFI RESPONSE: April 14, 2026
RFP DEADLINE: Thursday, April 23, 2026, 2:00 p.m.
ATTACHMENTS:
Attachment Preview
BID NO. 25.26.1160
SECURITY SERVICES – MANNED (UNARMED) REBID
This addendum modifies the original Bid document issued on March 26, 2026, and Addendum No. 1 dated April 14, 2026, as described below.
Please acknowledge receipt of all addenda in the designated space on the PROPOSAL FORM /SIGNATURE PAGE.
1. Current company and rate?
ANSWER: The current incumbent is Allied Universal Security Services. Please submit a PRA request to the San
Bernardino County Superintendent of Schools Intergovernmental Relations Department to obtain a copy of the
current rates.
2. Is there a page limit for the proposal?
ANSWER: Fifteen pages. However, additional materials and required documents may be submitted as
appendices to the proposal and will not be counted toward the 15-page limit.
3. What is the estimated total number of annual hours for this contract?
ANSWER: The estimated total hours for all sites combined is approximately 13,000 per year, though this may vary
depending on the specific needs of each individual site.
4. What is the reason for the rebid?
ANSWER: After reviewing all proposals received for the original RFP issued in February 2026, it was determined that
all submissions were nonresponsive due to missing required documentation, failure to acknowledge the addendum,
or failure to submit required documents with original handwritten blue-ink signatures.
5. Are there any additional services that may be needed that are not listed in the RFP? For instance, the
need for additional sites, seasonal required security, etc.
ANSWER: Services shall include regularly scheduled daily coverage, on-call support, and occasional special event
assignments. Additional sites may be added to this contract, as needed, through a mutually agreed-upon and fully
executed amendment between the SUPERINTENDENT and the VENDOR.
6. Are vehicles required for these sites? Would a golf cart be sufficient?
ANSWER: No vehicles are required to patrol the sites.
Page 1 of 2
7. Will your agency hold a public opening? If yes, can you please provide the date, time, and location?
ANSWER: There will be no public opening for RFPs. Proposals will be evaluated based on the criteria outlined in the
Proposal Content Requirements section.
8. Is Vision Community School still scheduled to close in August 2026? If so, will the students be transferred
to another location, and will security services need to be increased at that site?
ANSWER: Yes, as stated in the SPECIFICATIONS section, Vision Community School will permanently close in August
2026. Additional security will not be needed at relocated sites.
Page 2 of 2
Commodity Codes
  • NAICS 561612Security Guards and Patrol Services
* Disclaimer: Government BidHub provides information on bids, RFPs (Requests for Proposals), and RFQs (Requests for Qualifications) solely for convenience and informational purposes. This site is not an official public notice board. For official details, responses, or inquiries, please contact the relevant government agency directly.

Government Bids

Empower Your Bidding Strategy

Unlock Government BidHub's unparalleled access to high-quality, tailored bid information.

  • Access an extensive database of bids, including comprehensive local and state opportunities.
  • Receive customized alerts for the bids that matter most to your business.
  • Explore detailed specifications to ensure precise and competitive submissions.
  • Gain a competitive edge with up-to-date information and exclusive opportunities.

See Also

Request for Proposal Security...

Bid Title: Request for Proposal Security Services Category: Professional Services Status: Open Description:

City of Lodi

Bid Due: 7/23/2026

Parks and Recreation Departme...

Project ID: PR-0314 Title: Parks and Recreation Department Organizational Assessment Services Addenda: 0

City of Santa Cruz

Bid Due: 7/17/2026